Home » News » Ce este criptomoneda? Totul despre criptomonede in 2022

Ce este criptomoneda? Totul despre criptomonede in 2022

Nu stii ce criptomonede sa cumperi in 2022 si vrei sa afli ce criptomonede vor creste in 2022, citeste informatiile de pe USbiz.ro!

Ce este criptomoneda? Totul despre criptomonede in 2022

Criptomoneda, sau banii digitali, este un mijloc virtual de plată și o resursă de investiții a cărei funcționare se bazează pe un sistem de contabilitate distribuită.

Conform interpretării Curții de Justiție a Uniunii Europene, criptomonedele sunt mijloace de plată cu drepturi depline și, prin urmare, sunt scutite de TVA, care se aplică bunurilor și serviciilor.

Ce sunt criptomonedele?

Pe piața criptomonedelor avem în prezent peste 10.000 de monede și proiecte funcționale. Fiecare dintre aceste proiecte reprezintă o anumită viziune și diferite mecanisme de acțiune, dar ce sunt criptomonedele? Banii virtuali sau monedele digitale sunt, desigur, o denumire potrivită, dar nu ne putem opri la această simplificare.

Toate acestea din cauza naturii sofisticate a criptomonedelor. După cum am reușit să menționez, criptografia se bazează pe un sistem de contabilitate distribuită, sau, cu alte cuvinte, descentralizată.

O caracteristică specifică criptomonedelor este aceea că, în general, ele nu sunt emise de nicio autoritate centralizată.

Ca atare, sunt considerate de mulți investitori drept imune la tentativele de manipulare sau la intervențiile guvernamentale.

Pentru crearea și securizarea lor, criptomonedele utilizează o tehnologie de ultimă generație, intitulată blockchain.

Cu toate că este mult de vorbit despre acest subiect, pe scurt, blockchain este o tehnologie care, în ziua de astăzi, este aproape imposibil de spart și/ sau de falsificat.

Prin intermediul acestui „lanț de blocuri” cum s-ar traduce el în limba română, tranzacțiile cu criptomonede sunt împărțite în foarte multe piese mici, ce sunt stocate și gestionate de un grup de computere.

Astfel, pentru ca cineva să reușească să decodifice codul unui crypto, ar trebui să aibă acces la toate calculatoarele ce stochează aceste mici piese.

Ceea ce este aproape imposibil, cel puțin momentan.

Ce criptomonede sa cumperi in 2022?

veți descoperi în curând că răspunsul la această întrebare este departe de a fi ușor. Există câteva mii de criptomonede, fiecare având propriul scop, abordearea pieței și istoricul său. Unii ar putea spune că Bitcoin (BTC) este cel mai bun, cu toate că multe alte cripte au crescut în valoare mai repede decât Bitcoin în anul trecut, în ciuda volatilității lor.

Alții ar spune că Ethereum sau XRP este mai bun decât BTC datorită conexiunii lor la contracte inteligente.

Alocați-vă timp pentru a explora numeroasele criptomonede disponibile și atunci când decideți pe cea mai bună, spuneți-ne ce ați decis!

Recomandăm și următoarele 4 criptomonede ce vor creste in 2022:

  • Algorand (ALGO) – pret actual: 1.62$ [la 28 noiembrie 2021]
  • Cardano (ADA) – pret actual: 1.49$ [la 28 noiembrie 2021]
  • AMP – pret actual: 0.07 [la 28 noiembrie 2021]
  • ANKR – pret actual: 0.15$ [la 28 noiembrie 2021]

In opinia USbiz.ro, investia in criptomonede are un grad de risc foarte mare si in acelasi timp si un potential de castig foarte mare.

Ideea este ca poti obtine “bousuri” importante in drumul spre independenta financiara, profitand de astfel de oportunitati Unicorn (criptovalutele nu sunt primele, au mai fost si altele: bulbi de lalele, companii de internet etc.).

Sunt utile astfel de oportunitati pentru cei care isi pastreaza capul pe umeri si investesc echilibrat, strategic, gestionand banii si riscul in mod corect.

Odata ce ai hotarat ca vrei sa investesti in criptovaluate, asuma-ti 100% orice fel de consecinte.

Consecintele pot merge de la POTI PIERDE TOTI BANII FOARTE REPEDE la IMI INMULTESC BANII DE CATEVA ZECI, SUTE DE ORI SAU CHIAR MAI MULT.  Daca esti confortabil ca aceste perspective go for it. Daca nu, mai bine nu te agita.

Daca nu stii ce criptomonede sa cumperi in 2022 si vrei sa afli ce criptomonede vor creste in 2022, iti recomandam sa te documentezi pe cont propriu si sa iei singur cea mai buna decizie pentru buzunarul tau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *