Home » Business » Cum pot reuși antreprenorii tineri?

Cum pot reuși antreprenorii tineri?

Acesta este secretul creșterii pe termen lung, spun doi tineri antreprenori din spatele unei companii populare de educație.

antreprenorii tineri usbiz

Cum pot tinerii de astăzi să reușească? Gândind ca antreprenori.

Asta au concluzionat Dylan Gambardella și Justin Lafazan, în timp ce au construit o comunitate de creatori tineri și ambițioși. Compania lor de educație, Next Gen HQ, dezvoltă programe pentru a ajuta generația următoare să găsească succesul la locul de muncă și în viață. De asemenea, i-a expus unor oameni precum Mark Cuban și Karlie Kloss, pe care i-au intervievat pentru o nouă carte numită Now That’s Momentum. (Dezvăluire completă: am făcut cunoștință cu Gambardella și Lafazan în timp ce vorbeam la evenimentele pe care le-au găzduit de-a lungul anilor.)

În această conversație, Gambardella și Lafazan explică exact modul în care tinerii pot adopta o mentalitate antreprenorială și importanța construirii unei comunități.

Cartea ta este plină de sfaturi despre cum oamenii din generația ta pot „gândi ca un antreprenor”, ​​dar trebuie să spun că am fost atât de impresionat de energia antreprenorială din generația ta! Care este evaluarea ta despre modul în care oamenii în vârstă de 20 de ani se relaționează astăzi cu antreprenoriatul?

Nu am putea fi mai de acord. Următoarea generație vrea să câștige! Suntem incredibil de plini de energie pentru a reuși în afaceri și în viață, în special în propriile noastre condiții – într-un sondaj recent, 84% dintre respondenți au evaluat autonomia în carieră drept factorul numărul unu de angajare. Credem că cheia pentru a ne crea propria călătorie, indiferent dacă aceasta include construirea unei afaceri sau a unei alte căi, este „a gândi ca un antreprenor”.

Cât de importantă credeți că este construirea comunității în motivarea și implicarea tinerilor?

A trăi ca un antreprenor nu este întotdeauna ușor, iar o comunitate oferă un trib în spatele tău pentru a-ți oferi încrederea necesară pentru a fi îndrăzneț și a-ți asuma riscuri.

Împrumutăm încredere de la comunitatea noastră în timp ce ne dezvoltăm pe a noastră. Vrem să devenim cei mai buni noi înșine alături de o comunitate de alți oameni care merg pentru asta.

O comunitate generează sprijin și competiție prietenoasă, care fac toată diferența.


Care este cel mai important lucru pe care l-ați învățat despre cum să construiți o comunitate înfloritoare?

Fii ghidul, nu erou. Când am început, știam că nu avem toate răspunsurile – aveam 18 ani!

Așa că am făcut pur și simplu ce am putut, oferind valoare cât mai bine posibil. Am învățat că plata în avans este un element de bază al oricărei comunități înfloritoare.

Adăugarea de valoare fără așteptări cultivă un ciclu virtuos de sprijin, făcând comunitatea mai puternică în ansamblu.


Îi sfătuiți pe tinerii antreprenori să „crească cu 1%”. Ce vreți sa spuneți cu acest lucru?

Una dintre valorile noastre de bază este să creștem cu 1% mai bine în fiecare zi. Aceasta se referă la stabilirea de obiective pe termen lung cu practici zilnice realizabile și acționabile. Împărțind un obiectiv pe termen lung în angajamente pe termen scurt, orice este posibil.

De exemplu: antrenamentul pentru un maraton poate fi descurajator, dar împărțirea acestuia în practici zilnice pe termen lung poate genera impuls.

Nu pot alerga 26 de mile astăzi, dar pot alerga 10 minute? Săptămâna viitoare, pot alerga 15 minute?

Peste un an, voi alerga mai mult decât mi-aș fi putut imagina datorită puterii dobânzii compuse.

Dacă ești pasionat de ceva, încearcă. Concentrează-te pe primul pas – 1% pe care îl poți aborda astăzi – și fă-l să se întâmple.

Intră în joc, rămâi în joc și ține luminile aprinse!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *