Home » Turism » Care insula este mai buna St Croix sau St Thomas pentru vacanță?

Care insula este mai buna St Croix sau St Thomas pentru vacanță?

St. Croix sau St. Thomas – unele dintre cele mai vizitate dintre Insulele Virgine ale SUA. St. Croix sau St. Thomas – care insula este buna pentru o vacanta cu familia si copii?

insula st croix vs st thomas vacanta cu familia si copii

insula st croix vs st thomas vacanta cu familia si copii

USbiz.ro comparat St. Croix cu St. Thomas în acest articol, astfel încât să aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă planifica vacanța în familie cu copiii într-una dintre cele 2 destinații din Insulele Virgine ale Statelor Unite.

Argumentul destinației St Croix versus St Thomas există doar pentru că acestea sunt două dintre cele mai frumoase locuri de vacanță din Insulele Virgine ale Statelor Unite.

Vă întrebați care este mai bine St. Croix sau St. Thomas pentru familiile cu copii în vacanță?

St. Croix vs. St. Thomas – asemănări, locație și dimensiune:

Fiecare insulă are ceva unic de oferit vizitatorilor. Orizontul stâncos al St. Thomas este cunoscut pentru luxul său, cu iahturi în port și vitrine de lux. Situat la sud de insulă, St. Croix este un refugiu pentru luna de miere și se adresează iubitorilor de natură.

Având în vedere asemănările în populația de oameni, locație, costul vieții, hoteluri, stațiuni și aventuri, nu este surprinzător faptul că St Croix și St Thomas reprezintă adesea o problemă pentru familiile care doresc să meargă într-o vacanță cu copiii.

Pentru următoarea dvs. vacanță de familie, să comparăm St. Thomas și St. Croix .

Deoarece sunt atât de apropiați unul de celălalt, clima este aceeași în ambele locuri. 

St. Thomas și St. Croix au peisaje, plaje și animale sălbatice similare din punct de vedere geografic , dar St. Croix este mult mai mare. St Thomas are 32 mile pătrate , în timp ce dimensiunea de 84 mile pătrate a St. Croix este mai mică decât restul Insulelor Virgine.

St. Croix este mai mare decât St Thomas?

Da, St. Croix are 84 de mile pătrate în comparație cu St Thomas are 32 mile pătrate . Insula St Croix este mai mare decât insula St Thomas.

Dar, pe oricare insulă, familiile care doresc să-și petreacă cea mai mare parte a vacanței în aer liber vor găsi multe de făcut, datorită peisajului frumos și a vremii plăcute.

Care este diferența dintre St Thomas și St Croix?

Mulți turiști din SUA caută pe Google dacă există o diferență între St Thomas și St Croix. De aceea, Biroul de Colectare a selectat pentru tine o diferență între St. Thomas și St. Croix.

Ambele destinații oferă oaspeților șansa de a se bucura de soarele tropical, plajele imaculate, apele cristaline ale Caraibelor și bucătăria distinctă din Caraibe de Vest. Dar  Saint Thomas este mai potrivit pentru cei care caută o evadare pe insulă la prețuri accesibile, în timp ce St.  Croix este perfectă pentru familii și aventurieri .

Diferența semnificativă este că  St.  Croix este o insulă mai liniștită, în timp ce St.  Thomas este mai aglomerată și mai comercializată . Deci, într-adevăr, principalul lucru de luat în considerare este preferințele tale personale în ceea ce privește ceea ce vrei să faci în vacanță și cum vrei să le petreci cu copiii tăi.

După cum puteți vedea, există o diferență semnificativă între St. Croix și St. Thomas , dar încă trebuie să stabilim care insulă este mai bună pentru familiile aflate în vacanță cu copiii lor.

Care este mai bine St Thomas sau St Croix?

În general,  STJ are cele mai frumoase plaje din Insulele Virgine . St Croix are și o serie de plaje excelente. Diferența mare este că pe STX poți sta pe plajă, este foarte greu și foarte scump să faci asta pe STJ.

St.  Thomas  are cea mai bună viață de noapte din Insulele Virgine! Multe baruri și cluburi joacă un amestec de muzică populară din Caraibe și hituri americane.

Insulele  Virgine ale Statelor Unite  au multe de oferit, iar alegerea pe care să o vizitezi poate părea un avantaj imposibil. Pe de altă parte, variațiile minore ale acestora vă pot ajuta să luați o decizie.

Pe lângă nisipurile albe și plajele, restaurantele autentice din Caraibe de Vest, cocktailurile tropicale delicioase și stațiunile hoteliere frumoase, atât St. Thomas, cât și St. Croix oferă o varietate de activități.

Călătorii care doresc să cheltuiască mai puțini bani și să se bucure de mai mult timp pe plajă pot lua în considerare vizitarea Saint Thomas mai degrabă decât alte destinații din Caraibe . Pe de altă parte, vizitatorii cu copii sau cu dorință de aventură se pot găsi mai în largul lor pe St. Croix .

St. Croix vs. St. Thomas – pentru familiile cu copii, St Croix este mai bună ca destinație de vacanță .

Cazare în Saint Thomas vs Saint Croix :

Sfântul Toma este mai aglomerat și mai comercializat. Asta înseamnă că are mai multe opțiuni pentru orice. Aceasta include locuințe, alimente și aproape tot ceea ce aveți nevoie pentru a supraviețui pentru o săptămână sau două.

Asta nu înseamnă că St. Croix nu le are. Dar, ca o insulă mai liniștită, mai puțin comercializată, aceste conforturi sunt mai puține și mai îndepărtate între ele.

Asta nu înseamnă că St. Croix nu le are. Dar, ca o insulă mai liniștită, mai puțin comercializată, aceste conforturi sunt mai puține și mai îndepărtate între ele.

Care este cel mai bun loc de cazare în St Croix?

North Shore of Saint Croix este locul celor mai bune plaje, al celor mai multe hoteluri și al celor mai dense cumpărături. Este, de asemenea, punctul de decolare (la Christiansted Harbour) pentru excursii la Buck Island și cea mai populară atracție din St. Croix.

  • The Buccaneer – o proprietate istorică de 4 stele, care este aproape la fel de lux precum St. Croix devine înțelept cazare.
  • Carambola Beach Resort – o proprietate izolată de 4 stele de pe malul mării oferă apartamente studio recent renovate, cu vedere la plajă sau la insulă.
  • The Palms at Pelican Cove – o stațiune familiară și relaxată pe o plajă frumoasă cu nisip alb. Locația este minunată dacă doriți să înotați sau să faceți snorkeling, deoarece veți găsi Long Reef chiar în larg.

Care este cel mai bun loc de cazare în St Thomas?

Zona din jurul Red Hook  este cea mai bună parte din St. Thomas în care să vă cazați, datorită apropierii de excursii, cele mai bune plaje, viață de noapte și restaurante.

East End of St. Thomas conține mai multe plaje decât orice altă parte a insulei și, în afară de Golful Magen, are și cele mai notabile plaje. Coki Point – Plaja Coki este cunoscută pentru bancurile sale abundente de pești și pentru snorkelingul minunat în St Thomas.

  • 🌟 Cel mai bun hotel în general –  Secret Harbour Beach Resort
  • 💎 Cel mai bun hotel de lux –  The Ritz Carlton – St. Thomas
  • 👪 Cel mai bun pentru familii –  Margaritaville Vacation Club
  • 🏖️ Cea mai bună plajă –  Sapphire Beach Resort & Crystal Cove Beach Resort
  • 💻 Cel mai bun pentru afaceri –  Marriott’s Frenchman’s Cove
  • ✈️ Cel mai bine lângă aeroport –  Emerald Beach Resort
  • 🛏️ Cel mai bun buget –  Hotel Windward Passage

St Croix sau St Thomas sunt ambele potrivite pentru călătorii la preț mediu. Hotelurile din St Croix variază de la 70 de dolari la 200 de dolari pe noapte, în funcție de alegerea dvs.

Hotelurile din Saint Croix sunt de obicei de 3 sau 4 stele. Deși hotelurile sunt mai ieftine din iulie până în octombrie când vremea este foarte rece, rezervarea cu câteva luni înainte de șederea dvs. vă va oferi și cele mai bune oferte.

St Thomas are hoteluri care sunt relativ puțin mai costisitoare, deoarece este mai aglomerată decât St Croix și are mai multă aventură.

În Saint Thomas, hotelurile variază de la 90 de dolari la 300 de dolari. Cu toate acestea, puteți găsi hoteluri și mijloace de transport mai ieftine în septembrie în St Thomas , din cauza ploilor mai mari și a zilelor mai umede în acea perioadă. Noiembrie până în ianuarie sunt de obicei cele mai scumpe perioade pentru a rezerva hoteluri, dar nu este surprinzător, puteți găsi mulți vizitatori în jur, deoarece nimeni nu își dorește ca aventurile lor limitate de ploi.

Cel mai bun moment al anului pentru a vizita St Thomas sau St Croix:

Insulele Virgine americane se confruntă cu cele mai aglomerate luni dintre decembrie și martie. Dacă eviți această perioadă, poți economisi mulți bani.

St. Thomas și St. Croix pot fi vizitate pe tot parcursul anului, dar pe baza condițiilor climatice ideale, a costului călătoriei și a evitării perioadelor de vacanță de vârf, aprilie-iunie este cel mai bun moment pentru a merge într-o vacanță pe aceste insule. Vă puteți aștepta la vreme blândă și la foarte puține precipitații.

Ai de gând să vizitezi ambele insule? Apoi, va trebui să știți cât de departe este St. Croix de St. Thomas pentru a vă organiza călătoria.

La ce distanţă de la St Thomas la St Croix?

Distanța dintre Saint Thomas și St Croix este de  72 km . Pentru călătoria către St. Croix mai îndepărtată de la St. Thomas, aveți de ales între  un feribot sau un zbor

Cât durează zborul de la Saint Thomas la St Croix?

Este nevoie de aproximativ 32 de minute pentru a ajunge de la Saint Thomas la St Croix , inclusiv transferuri cu avionul și doar  90 de minute  pentru a ajunge la Christiansted, în partea de nord a Saint Croix, cu feribotul de la St Thomas.

De asemenea, sunt sigur că veți decide dacă este mai bine St Croix sau St Thomas , uitându-vă la o „listă de lucruri de făcut” sau, de asemenea, cunoscută drept cele mai importante atracții de pe ambele insule .

Pentru ce este cunoscut Sfântul Toma?

Insula Saint Thomas este  cea mai plină de viață dintre cele trei Virgine din SUA și, poate, cea mai plină de viață din Caraibe , cu atracții inclusiv de la vizitarea obiectivelor turistice și la cumpărături la navigație, înot, snorkeling, scufundări, windsurfing și caiac.

St. Thomas este cunoscut sub numele de Rock City, iar St. Croix are porecla Twin City .

De ce îl vizitează oamenii pe Sfântul Toma?

Pentru familii sau cupluri, St. Thomas este  plin de oportunități pentru zâmbete și surprize . Există o mulțime de cumpărături fără taxe vamale, scufundări spectaculoase și mese de clasă mondială. Bucurați-vă de terenul de golf de renume mondial al insulei, de plajele perfecte și de viața de noapte spectaculoasă.

Pentru ce este cunoscută St Croix?

Vicepreședintele Joe Biden și bucătarul celebru Digby Stridiron  au a doua case aici, în timp ce o listă lungă de actori, muzicieni, sportivi și politicieni au fost văzute în vacanță pe insulă.

Astăzi, insula St. Croix este teritoriu al SUA, principalele industrii fiind  turismul, agricultura și rafinăria de petrol . Una dintre cele mai renumite atracții din USVI, Parcul Național Buck Island este situat la mică distanță de țărmul St. Croix.

Motto-ul oficial al insulei Saint Croix este „ Uniți în mândrie și speranță ” și se referă la faptul că insulele sunt locuite de grupuri variate de oameni de diferite convingeri etnice, naționale și religioase și toți trăiesc împreună într-o armonie relativă pentru a forma o singură comunitate. .

De ce oamenii vizitează St. Croix?

Turiștii călătoresc la St Croix  pentru plajele frumoase și atmosfera tropicală . Multe nave de croazieră acostează în portul insulei, unde vizitatorii sar de pe barcă pentru cumpărături fără taxe, snorkeling și scufundări în apele cristaline ale insulei și pentru a lua masa cu preparate locale precum curry-ul din India de Vest.

Cele mai importante atracții – St. Croix vs. St. Thomas:

Această regiune a lumii este plină de activități de aventură incitante, precum și o abundență de repere istorice. Și, cu plaje în toate direcțiile, ai luxul de a te relaxa și de a te distra fără a cheltui un ban.

Ambele paradisuri insulare au propriul lor set de atracții care le fac să iasă în evidență din mulțime.

Puteți merge într-un tur ghidat al Castelului lui Barba Neagră din Saint Thomas, apoi puteți merge la cumpărături și puteți degusta rom în zona centrală din apropiere.

De asemenea, puteți vizita cele 99 de trepte, o scară foarte lungă construită de coloniștii danezi în secolul al XVIII-lea, pentru a intra dacă vă simțiți mai activi fizic.

Desigur, dacă ați venit la Saint Thomas pentru a vă relaxa și a vă bucura de niște raze, nu există limită pentru numărul de plaje pe care le puteți vizita în timp ce sunteți acolo.

Plaja Magens Bay se mândrește cu unele dintre cele mai spectaculoase vederi ale țărmului de pe întreaga insulă și este o vizită obligatorie pentru orice vizitator. 

În timp ce St. Croix are câteva oportunități excelente de scufundări și snorkeling, are ceva mai mult de oferit vizitatorilor. 

Oferind excursii ghidate de scuba diving și snorkeling, Adventures in Diving STX vă oferă toate echipamentele și instrucțiunile de care aveți nevoie pentru a vă distra, rămânând în siguranță. Aceasta este o oportunitate fantastică de a vedea pentru prima dată recifele de corali și creaturile marine în mediul lor natural.

O drumeție de jumătate de oră vă va pune pe țărmurile practic nealterate și izolate ale Golfului Isaac, dacă sunteți dispus să depuneți efort suplimentar. Această linie de țărm este deosebit de populară printre țestoasele marine, care îl folosesc ca loc de cuibărit. 

Dacă decideți să explorați acest traseu, asigurați-vă că stați departe de orice cuiburi pe care le puteți întâlni. Acest lucru ajută la asigurarea supraviețuirii următoarei generații de țestoase și la conservarea mediului înconjurător.

Concluzie: Care este mai bine St. Croix vs St. Thomas?

Dacă ați fost confuz cu privire la care este mai bine St. Croix vs St. Thomas , sperăm că acest lucru v-a fost de ajutor.

St Croix este mult mai liniștită, cu mai puține atracții turistice decât St Thomas. Cu toate acestea, există numeroase baruri și hoteluri și, prin urmare, mai multă aventură în St Thomas – poate pentru că se numește „Poarta spre Caraibe”. Din cauza agitației din St Thomas, lucrurile sunt, de asemenea, puțin mai scumpe decât St Croix.

În general, când luați în considerare St. Croix vs St. Thomas, ambele insule exotice au un cost similar.


SURSA INFORMATII:

The Collection BureauWhich island is better St Croix or St Thomas for families with kids in vacation?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *